Followers

Susu Ibu Meriah!!

Salam semua..

saya nak share 1 testimoni ESP ni daripada customer saya sendiri..haaa baru setin cuba hasil dia sangat superb! Alhamdulillah dengan izin Allah :)

Bukan penyebab ESP tu sangat..ESP ni just bantu lengkapkan nutrisi je..baiki sel2 badan yang dah rosak..kalau mana ada lobang2 tu kira ESP ni tampal balik kasi penuh..hehe nak plak ESP ni tinggi protien..protien semulajadi NON-GMO yang diproses secara semulajadi..tambahan pula ESP ni protien dari kekacang..FREE KOLESTROL..kalau dari haiwan tu banyakla kolestrol..tak boleh makan berlebihan..tambahan pula bila menyusu ni badan jadi letih..lesu..tak bermaya..maklumla anak menyusu ni tak kira masa..on demand..malam bangun pun tak tentu..kan?? haa saya dah ada pengalaman bab ni..2-2 anak lelaki saya fully breastfeed..Alhamdulillah :)

Haaa jom tengok ni..sampai bengkak susu katanya sejak consume ESP :)


Alhamdulillah..semoga niat murni beliau tercapai la ye..menyusukan anak ni memang la leceh sikit..tapi sekarang dunia kan dah makin canggih..senang tau sebenarnya..then JIMAT kos plak tu..anak sihat ceria, aktif, susah nak demam & macam2 lagi la :)

Tapi kena faham jugak tau..supplement ni bukanlah untuk tambahkan susu..tapi sebagai pelengkap nutrisi je..bila badan sihat, garam mineral semua cukup inshaAllah production pun meningkat..tapi kena faham juga konsep DEMAND & SUPPLY tau..kena rajin bagi anak menyusu..rajin pam..kalau susu merudum cuba buat double pumping dulu..kalau dah tak boleh jugak kita kena cuba la alternatif lain :)

sekian unuk hari ini ;)

Post a Comment