Followers

Smooties ESP

Haiiii....

Waktu tengahari panas terik macamni tiba2 teringat satu resepi bestttt sangat! Smooties ESP..memang superb! smoothhhhhh sangat..siap buih2 melekat kat bibir..hehe

haaa meh saya nak kongsikan resepi untuk anda semua..


belum buat dah nampak sedap kan?? sangat sedap! serius tak tipu :)

*Bahan-bahan

~ 400ml air dutch lady strawberry
~2 or 3 sudu ESP
~beberapa biji buah strawberry

Masukkan semua ni dalam blender, then blend kan aje..hihi kalau suka buah strawberry banyak, letak la banyak2 kan..kalau ada sirap hersyes strawberry tu pun boleh letak jugak..blend sampai jadi smooth..siap!!!

kalau nak sejuk, baik simpan susu dutch lady tu awal2 dlm chiller sebelum buat..atau nak letak ais pun boleh..tapi saya lebih suka simpan susu dlm chiller..mabelessss rasa yang pekat melekat..aummmm!!!
kalau letak ais nnt maybe akan jadi cair skit..

okla..nak pergi lunch..Selamat Mencuba :)
Post a Comment