Followers

PROMOSI ESP!!

haii kawan2!!!

sedar atau tak tinggal 7 hari saja lagi PROMOSI ESP ni..huwaaa cepatnya masa berlalu!!! mana2 yang belum grab tu cepat2 la sambar!!! rugi wooo..time murah ni la nak cuba.. nak rembat setin dua..ramai je yang ambil 1 SET sebab ESP ni seisi keluarga boleh minum tau!

Rasa asli kacang soya ESP ni teserlah..maklumla..soya semulajadi kan..original..tak ada pengawet..pewarna..so memang asli la taste soya tu :)

Tak boleh nak minum plain?? Wahh jangan risau..ada yang tak suka rasa original soya tu..tapi NAKKK jugak minum ESP..macammana?? haaa tengok gambar ni..ni antara variasi yang saya biasa buat..anak2 pun sibuk nak minum sama :)



haaa saya pun suka campur2..antara variasi yang saya suka bancuh :
* ESP + Susu Dutch Lady Low Fat
* ESP + Susu Dutch Lady Full Cream
* ESP + Susu Dutch Lady Coklat
* ESP + Susu Dutch Lady Strawberry
* ESP + Milo/ Horlicks
* ESP + Collagen Powder
* ESP + Susu Dutch Lady Strawberry + Cincau
* ESP + Susu Dutch Lady + Kurma
* ESP + Susu Dutch Lady + Apple Hijau
* ESP + Susu Dutch Lady + Carrot
* ESP + Susu Dutch Lady + Honeydew

Sebenarnya banyak tau uolls boleh variasikan..ikut selera anda nak yang mana..cuma..TAK BOLEH diambil bersama kafien..ESP ni pun tak sesuai dibancuh panas..nanti PROTIEN dia ROSAK..so boleh la bancuh suam or sejuk..nak lagi sedap sejukkan dulu susu dutch lady tu..pastu nak shake shake shake ke or nak blend pun boleh..lagi sedap!

Ok Selamat Mencuba ye kawan2 :)

apa2 persoalan jangan malu jangan segan boleh hubungi saya..sms/ Whatsapp Fieda 0193255488.

Post a Comment