Followers

Pelembab Muka Yang Sangat Best!!

Assalamualaikum Uols!!

Haaa hari ni nak cerita sikit pasal Shakleee Enfullse ni..haa sangat best ok..masuk ni dah botol kedua iols pakai..sangat mudah..just calit sikit je kat muka..sapu2 dan yang paling best ia terus meresap!!phewww

Sebotol tu adalaaa kat 5 bulan saya guna..haa memang sangat2 jimat lah..mesra alam gittewww..auuwwww


Feedback dari rakan-rakan yang guna pun mereka sangat sukannya..jerawat-jerawat halus kat muka tu haa dah mula tenggelam..selalu kan jerawat pasir ni la yang degil..susah nak hilang kan? then muka pun seharian lembab je..tak berminyak walaupun di bawah terik mentari..ada tu krim muka bila kita berpeluh, masuk mata then pedih2 kan?? haaa tapi ni tak tau..memang best lahhh sebab sebelum ni saya tak minat nak tepek krim2 muka ni..dulu pernah guna macam2 produk..kebanyakkannya bila berpeluh muka jadi melekit..belum lagi masuk mata..so sekarang saya setia yg ni plak..xkan iols sorang nak rasa kan..so meh la uols cuba :)

Jom kita jengah skit apa bestnyaa Moisturizer ni :)

6 Fakta Tentang Balancing Moisturizer

Formula Bebas Minyak untuk Menyihatkan danMenghidratkan Kulit

Kod Produk:32537 (59ml)
Formula ringan, bebas minyak dan tidak melekit berupaya mengawal rembesan sebum serta membelai kulit dengan mengimbangkan lembapan agar kulit terasa segar, licin dan berseri sepanjang hari tanpa kilauan
  • Terbukti berkesan secara klinikal
  • 146% peningkatan keanjalan kulit dalam tempoh 28 hari
  • 268% pengurangan garis-garis halus dalam tempoh 28 hari
  • 173% pengurangan kedutan dalam tempoh 28 hari
  • Membantu mengembalikan keseimbangan lipid
  • Hipoalergenik
 Cuba dulu baru tau..hihi

Ringan2kan laa tangan untuk contact saya ok..untuk pertanyaan lanjut ke..nak sembang2 pasal produk ke..bisa di atur :)

Siti Shafieda Shaharudin
Sms/ Whatsapp : 0193255488
Post a Comment