Followers

Jom Kurus!

Set Kurus Shaklee


Assalamualaikum kawan2 :)
Apa khabar?? Maaflaa lama tak hupdate blog ni..kesibukan melanda..sem baru bermula..haishh..pening nak siapkan tugasan..homework..dan macam2 lagi..hehe busy ngan kerja pun ye jugak..hahahha

Ok just nak share 1 PROMOSI yang sangat bestttt sepanjang April ni..Set Untuk KURUSKAN BADAN..woww!!! nak tau tak?? sepanjang 2 tahun setengah saya bersama Shaklee, belum pernah ada lagi tau Promosi Set Kurus ni..wow wow wow!! macam MAGIC plak rasa..hihi 

Jom kita tinjau apa MENARIKNYA SET KURUS SHAKLEE ni :)
 




* Lecithin
~ Menghalang akumulasi LEMAK & KOLESTROL tidak baik masuk ke dalam badan
~ Memecahkan LEMAK
~ Meningkatkan daya pemikiran yang Optimum

* Herblax
~ Membersihkan usus atau DETOKS
~ Membantu melawaskan pembuangan najis
~ Membuang TOKSIN dalam badan

* Cinch Shake Mix
~ Mengandungi 3 perasa LAZAT
mengandungi LEUCINE yang membantu dalam proses pembakaran lemak
~ Menyingkirkan LEMAK serta  Membina OTOT
~  Menjadikan bentuk badan LEBIH MENARIK
~ Mengeyangkan serta mengawal selera makan
~Tinggi Protein serta mempunyai Indeks Glisemik yang RENDAH
~Membekalkan TENAGA yang berpanjangan

*Cinch Energy Tea Mix
~ Membantu meningkatkan METABOLISME
~Teh ekslusif dengan Teh Hijau, Roibos Merah & Putih
~ Penggalak TENAGA
~ Tinggi ANTIOKSIDAN


Memang best tau set diet ni..perut kalau susah nak poo poomesti awesome makan HERBLAX TU..LEGA YG AMAT! Lancar je sistem pembuangan tu..Lecithin plak memecahkan lemak dengan pantas..haa dapat rasa la bila buang najis tu ada lemak2 ikut sama..hihi Cinch Shake tu kalau minum..blurpppp memang kenyang sangat2! tengok makanan pun jadi tak selera nak makan..hihi & Teh tu pulak memang syok laa..berpeluh2 terasa macam aktif sangat2..kan bagus?? hihi 

oklaaa..bertemu lagi kita di lain entry ok..sebarang pertanyaan produk boleh la hubungi saya ok :)


 




SiD : Siti Shafieda Shaharudin
Sms/ whatsapp : 0193255488
Cod : Merlimau, Jasin, Melaka
Poslaju Seluruh Malaysia..

Post a Comment